Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2007 08:35 - ОТКРИВАНЕ НА КАМПАНИЯТА
Автор: alliancesofia Категория: Политика   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
0



„Идвам със знание, правила и воля да се докарват нещата докрай. И преди всичко – идвам със сърцето си”, обеща кандидатът на обединената десница за кмет на София Мартин Заимов пред множеството сини сърца, което дойде да го подкрепи на старта на предизборната кампания

Мартин Заимов показа на софиянците, събрали се в парк „Оборище”, известен на всички като „Заимовата градина, албум с хиляди снимки – само фрагмент от „каталога с проблеми на София”, който е в основата на неговата мотивация да се бори за кметското място.

image

„Искам този кошмар, в който се е превърнала София, да бъде прекратен. Градът е затрупан с боклуци и незаконни сметища. Строежите изяждат градинките и парковете. Не можем да се придвижваме не само пеша, не можем да го правим и с колите си, и с градския транспорт”, обяви Мартин Заимов.

20 километра – нови линии на метрото, след 4 години и решаване на проблема на столицата с отпадъците след 2 години – с тези срокове се ангажира кандидатът за кмет на обединената десница.

Той настоя за „ново управление на София – в името на гражданите”. „Искам да се прекрати злоупотребата с нашето доверие”, каза Заимов и се обърна към бизнеса в София, като призова предприемачите също да помогнат за решаването на проблемите на града. „Аз искам да събудя този град. Вярвам, че градът ще се усмихне, защото демокрацията ще победи”, заяви още Мартин Заимов.
image
Лидерите на Демократи за силна България и Съюза на демократичните сили – Иван Костов и Пламен Юруков излязоха заедно на сцената, за да завидетелстват подкрепата на двете партии за общия кандидат за кмет.

„ДСБ и СДС решиха да издигнат общ кандидат, за да дадат възможност на всички демократи в София да гласуват и за човек, който може да отговоря за думите, който не е генерал – истински или фалшив, който е човек на действието, и който ме впечатлява най-вече с това че има сърце”, подчерта Иван Костов и допълни, че ДСБ и СДС са си подали ръка за една решителна битка в София.
image
Лидерът на СДС Пламен Юруков заяви, че „в математиката едно плюс едно е равно на две, но на избори е равно на много повече”. Тои изрази увереност, че за Мартин Заимов и за листата с кандидати за общински съветници и районни кметове ще гласуват не само поддръжниците на ДСБ и СДС, а и много от онези граждани, които „са уморени от досегашните политически боричкания”.

Обединената десница представи и пълната си листа кандидати за общински съветници и за районни кметове.

От Заимовата градина щабът на колела „Аз обичам София” от понеделник поема предизборния си път из кварталите на столицата. Да дадат своята подкрепа дойдоха много известни личности, сред които актьорът Йосиф Сърчаджиев и певицата Белослава.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alliancesofia
Категория: Политика
Прочетен: 276823
Постинги: 140
Коментари: 80
Гласове: 1351
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031