Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2007 19:41 - Ще нося отговорност пред столичани
Автор: alliancesofia Категория: Политика   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
0



Ние сме заедно обединени за разлика от господата Борисов и Аспарухов, зад които не е ясно кой стои. Това заяви кандидатът за кмет на София от Коалиция Десен Алианс Мартин Заимов по време на предизборен концерт пред Националния театър “Иван Вазов.
“Искат да управляват града, за да го използват за скрити цели. Ние мислим за вас, но не е ясно те за кого мислят. Те знаят как се управлява казарма, ние знаем как се управлява град”, посочи Заимов.
Той каза още пред събралите се хора, че софийската администрация не се интересува много отдавна от хората. “Не слушайте празни приказки. В София не е имало дясно управление. Нито Борисов е десен, нито голяма част от предишното управление. Те не работят прозрачно, не са ефективни, не мислят за хората – няма как да бъдат десни. Единствено десните са направили нещо за тази страна. Единствено те знаят как да го направят”, посочи Заимов и добави, че като бъде избран за кмет ще носи отговорност пред столичани.
Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви: “Толкова е ясно как ще спечелим тези избори, че трябва да го повторим още веднъж”. “Бригадир Аспарухов го бием, тъй като в управлението БСП падат надолу и не могат да намерят решение на този проблем”, посочи Костов и призова събралите се граждани да гласуват.
Той бе категоричен още, че изборите в София не могат да се използват като трамплин за политическа кариера. “Бойко Борисов трябва да бъде спрян”, посочи Костов.
Лидерът на ДСБ коментира още, че докато Полша в ЕС се бори за влияние, ние се борим за една буква. “Ясно е, че това не са нашите водачи и те трябва да си ходят”, посочи Костов.
Лидерът на СДС Пламен Юруков заяви пред събралите се граждани, че в оставащата седмица до вота трябва да се мобилизират, за да може новото начало, което бе поставено с Коалиция Десен Алианс, да доведе до добър резултат. “Голямата промяна ни е много нужна”, посочи Юруков. Той заяви, че навсякъде в страната СДС и Десния Алианс напредват – Велико Търново, Монтана и др. “София не трябва да изостава”, добави Юруков.
Той посочи, че в кампанията на Мартин Заимов е имало усмивка. “Мартин Заимов показа, че имаме кандидат, който може да отиде в Брюксел без да се притеснява и да води със себе си преводач”, каза още Юруков.
На предизборния концерт присъстваха и кандидатите за районни кметове в столицата от Десен Алианс. За симпатизантите на СДС пеят и свирят квартет “Мистик”, Стоян и Виктор, Вили Кавалджиев, Милена Славова, Д-2 и др.


Тагове:   отговорност,   нося,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alliancesofia
Категория: Политика
Прочетен: 276478
Постинги: 140
Коментари: 80
Гласове: 1351
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031