Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2007 11:19 - "Те знаят как да управляват казарми, ние знаем как да управляваме град"
Автор: alliancesofia Категория: Политика   
Прочетен: 875 Коментари: 0 Гласове:
0



„София ще стане хубав град!”
С тези думи Мартин откри днешния митинг-концерт. Той се качи на сцената, заедно с всички районни кандидати издигнати от десния алианс. „Ние сме тук, защото имаме ясна цел. Да управляваме открито града. Другите имат скрити цели, за които ние не знаем. Но ние сме пред вас открити и обединени,” добави той.


По думите на Мартин Заимов, досега единственото, което Бойко Борисов и Бригадир Аспарухов възпроизвеждат, е мъгла. „Аз и всички тези хора зад мен искаме в София всичко да се вижда – всяка ваша стотинка да се вижда. Затова, ще носим отговорност пред вас – обещавам!,” добави десният кандидат.

В краткото си обръщение Мартин заяви още, че досега София не е имала дясно управление. „Защо – защото нищо хубаво не е направено, а нищо, което е направено, не е ясно направено. Единствено десните хора са направили нещо за тази страна, единствено десните знаят, как да направят нещо за тази страна”. „Те знаят как да управляват казарми, ние знаем как да управляваме град".

image
След Мартин, Прошко Прошков, кандидат за районен кмет на Лозенец, каза: „София ще бъде синя, защото този път имаме за кого да гласуваме „за”, а не да гласуваме „против” нещо или напук на някого. Имаме кандидат-кмет, който е удоволствие – човек със сако, панталон и колело. Така е в цяла Европа.”

Преди да се качат на сцената заедно, Иван Костов от ДСБ и Пламен Юруков от СДС, също направиха кратки обръщения към събралите се пред Народния Театър.

image
Иван Костов призова всички да гласуват, ако искат нещо в София да се промени в правилна посока. ”Толкова е ясно как ще спечелим изборите, че трябва да го кажем още един път. Първо ще бием Бригадир Аспарухов. Ще бъде лесно да го бием и трябва да го направим. След това ще бием и Бойко Борисов,” каза лидерът на ДСБ. „Трябва да го бием, за да се спре това, което се случва в България вече години наред. Откакто дойде лицемерието в българската политика със Симеон Сакскобурготски, откакто започнаха пак да изпълзяват мутрите и единствената радост за хората останха силиконовите певици, нещата не вървят добре в България,” добави Костов.
Той заяви, че не може и не трябва да се използват изборите в София като трамплин за политическа кариера на Бойко Борисов. „Първо трябва Мартин да отиде на втори тур и после да бием Бойко Борисов, това е простата рецепта на изборите,” според Иван Костов.

Пламен Юруков призова да се работи още по-усилено през следващите седем дни, за да може промяната, която ще донесе Десния алианс да се случи. „След като направихме кампания с усмивка, която показа, че имаме кандидат, който може да отиде в Брюксел без да се притеснява и без да води преводач, трябва да гласуваме за него, защото всички ние искаме София да бъде модерен европейски град,” каза лидерът на СДС.

Концертът започна и продължи с изпълнения на известни личности от българската музикална сцена, сред които Стоян Михалев и Виктор, Милена, Д2 и квартет Мистик.


Тагове:   град,   как,   казарми,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alliancesofia
Категория: Политика
Прочетен: 278544
Постинги: 140
Коментари: 80
Гласове: 1351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930