Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2007 20:22 - „Абсурдно е, че децата в Бояна не могат да имат пешеходна пътека и да пресичат безопасно, защото оттам преминавал кортежът на президента Гоце”
Автор: alliancesofia Категория: Политика   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
0



Кандидатът за кмет на София на десния „Алианс за София” обясни, че едно от първите неща, които ще направи, когато стане кмет, е да постави светофар на боянската улица „Беловодски път”, за да могат спокойно да преминават децата, отиващи на училище. Заимов се закани, че ако трябва, сам ще спре кортежа на президента Гоце и ще го принуди да спре и да изчака преминаващите пешеходци.

Това кандидатът на ДСБ и СДС обяви пред хората, които се събраха в четвъртък (25 октомври) да го подкрепят около Щаба на колела в парка на Националния дворец на културата. ”Единственото обяснение защо Гоце стана отново президент на България е същото като това защо Бойко Борисов и Бригадир Аспарухов бяха издигнати за кандидати за кмет”, каза Мартин Заимов. По думите му Неделчо Беронов е щял да бъде много по-достоен и добър президент на България.

Заимов обеща пред своите симпатизанти да премахне паркинга за привилегировани общинари, които се намира пред Столична община. „Аз и сега не притежавам собствена кола, мога да ходя на работа с градския транспорт, с колело, с такси или пеша”, заяви Заимов. Той илюстрира с друг пример нежеланието на определени привилегировани българи да се откажат от предимствата си, като посочи, че народните представители дълги години се противопоставят на проект за изграждането на подземен паркинг до парламента, защото такъв проект би....застрашил сигурността им.

„Единствените интереси, на които ще служа, са на гражданите на София. Никой друг не може да ме задължи”, каза Заимов и пое ангажимента в някой от софийските паркове да бъде създаден Ъгъл на ораторите, подобно на онези в лондонския Хайд парк, където всеки ще може да говори на воля каквото поиска, дори и срещу кмета Заимов.



Тагове:   Бояна,   Гоце,   оттам,   Могат,   абсурдно,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alliancesofia
Категория: Политика
Прочетен: 277710
Постинги: 140
Коментари: 80
Гласове: 1351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930